Recent blog posts:

~* Max Maran kutsuvierastilaisuudessa *~


Max Mara Group avasi uusimman boutiquensa, Personan, Helsingin sydämeen Fabianinkadulle. Max Maran ihailijana kävin katsastamassa tulokkaan kutsuvierastilaisuuden. [caption id="attachment_4176" align="aligncenter" width="500" caption="Alberta Ferrettin nahkatakki on vintagelöytö Lontoosta, laukku Chanel, puukenkäsandaalit UFF. Toppi Ranskasta. Korvissa Cannesista löytyneet kristalli/hopeiset 1920-luvun korvikset."][/caption] Kasvoilla auringon kultaa. Mielessä samoin. Takissa pidän erityisesti hopealangalla tehdyistä kirjailuista hihansuissa ja taskuissa Rakkaassa laukussani pidän IHAN KAIKESTA ♥ [caption id="attachment_4180" align="aligncenter" width="500" caption="Hopearengas on rakkain talismaanini, isältä. Kiitos Rita♥."][/caption] Entäs sitten Persona? Se oli täpösentäynnä (oikeasti, ulkona oli jono!) erinomaisen tyylikkäitä italialaisia ja suomalaisia vieraita, joita emännöi Suomen Max Maran toimitusjohtaja, herttainen Helena, joka sai meistä jokaisen tuntemaan itsensä lämpimästi tervetulleeksi.
Helena Granfors
Huvitin itseäni bongailemalla oikein erityisen tyylikkäitä vieraita... Tämän ihanan hopeahameen omistaja oli ehdottomasti sellainen.
 Max Maran stylisti Giovanni oli tullut Italiasta stailaamaan liikkeen. Hän valitsee minulle syksy/talven mallistosta upeimmat asukokonaisuudet, kuvaan ne ensi viikolla mallin kanssa. Will keep you posted... Italialaiset olivat hommanneet paikalle sitä Oikeaa Parmesania, joka on kotoisin samalta seudulta kun Max Mara Group. Maistettuani sitä pienen palasen parkkeerasinkin itseni strategisesti kiekon välittömään läheisyyteen ja räppäilin loput kuvat maistiaisten välissä. NamNamNam... Tarjolla oli myös maitosuklaakreemi & kirsikka- ja vadelmasalaattia sekä sitruunapannacotta & mustikkahyytelöorvokkia. Italialaiset tilaisuudet ovat kyllä ihan parhaita. Kengät ja vaatteet ovat namuja, viini samettista, seura pulppuilevaa ja tarjoilut kuin koruja. Sitten se tärkein eli Ne Vaatteet. Laadukkaita tekstiilejä - villaa, silkkiä, tweediä. Italialaista designia nuorekkaalla ja modernilla otteella, helppokäyttöisiä leikkauksia, täydellisesti istuvia kynähameita, muhkeita neuleita. Ihania laukkuja pehmeästä nahasta, villakangastakkeja, korkokenkiä - sellaisia joilla voi kävellä. Erikoisuutena pitää sanoa, että Personan kokoluokitus ei rajoitu eteläeurooppalaisen pikkuruisiin kokoihin vaan valikoima jatkuu reiluihin kokoihin asti, joten merkkiä voivat käyttää myös ne suomalaiset jotka rakastavat italialaista tyyliä mutta joille tavalliset italialaiset koot ovat ikävän tiukkoja.   Tässä muutamia tunnelmakuvia näin alkuun: ~ ~ Käväisen haastattelemassa Helenaa ja kuvaamassa valikoimaa parhaiten kuvaavat herkkupalat myöhemmin; tältä illalta sanon enää Buona notte tutti, Ciao! ~*♥*~

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published