Recent blog posts:

Volyme


Volyme on Helsingin parhaiten pidetty salaisuus. Pikkuinen ja kaupungin paras kampaamo sijaitsee Taka-Töölössä, piilossa Korjaamon takana. Kampaamoon ei todellakaan törmää jos sitä ei osaa etsiä... Volyme on aina täynnä kuukausiksi etukäteen. Meidän tavisasiakkaiden lisäksi on siellä myös  tehty hiukset miltei kahteenkymmeneen pitkään elokuvaan ja erinäisiin TV-sarjoihin (Raja 1918, Miehen työ, Nousukausi, Valkoinen kaupunki, Suden vuosi, Paha maa, Pahat pojat, FC Venus, Kukkia ja sidontaa, Hymypoika, Maria Kallio -sarjat etc.). Mielestäni erityisen hienoa onkin, että vaikka Volymen tytöt voisivat keskittyä pelkästään elokuviin ja kuvauksiin, on heille joka ikinen asiakas yhtä arvokas. Kun hurmaavat naiset Tiia, Teea, Tua (oikeasti:-) ja joukossa yksi Mari huiskivat taikojaan tulevat kuntoon hiukset, kynnet, ripset ja meikit. Ja mieliala:-). Kurjinkin päivä tai karmeinkin vuosi kyllä palaa mittasuhteisiinsa tämän vertaistuen voimalla.

Volyme täytti juuri 10 vuotta! Tilaisuutta juhlistettiin Korjaamon privaattipuolella, hilpeällä joukolla. Hmmmm.... Minulla on näköjään aina samat saappaat ja musta pikkumekko päällä kun käyn jossakin... Tiia ja Tua puolestaan eivät ole liikoja kaavoihinsa kangistuneita:-). Ja koska Tiia oli juhlia organisoimassa, nimitettiin tilaisuudessa tavallinen kuolevainen suurimpaan mahdolliseen kunniaan. Illan Edwardiksi. Jos et ihan ymmärrä niin klikkaa tästä.. And the winner (and his lovely wife) is:

Samppanjankuplia, ihania ystäviä,  olemisen sietämätön keveys. Niin ja yksi Edwardkin. Siinä se on; onnistuneen illan resepti:-).

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published