Recent blog posts:

Valoa ja aurinkoa...


..säteili sydämeeni tämä päivä, sillä sain tutustua Leaan, hurmaavaan krunikkalaiseen korutaiteilijaan.

JA sain itselleni tämän jumalaisen kauniiin Marguerite necklace in whiten:

Lea oli pelastanut tämän hopea/markasiittiruusun 1920-luvun vintagekorvakoruista.

Hän yhdisti ruusuun utuisensinisen fasettihiotun helmen sekä kauniita luonnonvalkeita makeanvedenhelmiä sekä hopeakiinnityksen et voilà - suloisista suloisin kaulakoru! Tervetuloa kanssani löytöretkelle Lean aarreaittaan:  
Loistoidea korujen säilytykseen... Omani lähinnä lojuvat ympäriinsä... Kaivanpa esiin muutaman kauniin pullon ja Ranskasta löytämäni ison vanhan parfyymipullon ja ripustan aarteitani niihin:-).

Nämä uudesta jadesta tehdyt pikkulinnut olivat niin ihanaiset... Hmmm.... Luulenpa että jaamme Lean kanssa erinäisiä heikkouksia... kuten rakkauden kaikkeen vanhaan ja kauniiseen... esineisiin joita monet pitävät vain epäkäytännöllisinä tilasyöppöinä... Kunnon nainen tekee lempilaukuista sisustuselementin:-) Lean rannekoruista minulle tuli sellainen toteemikoru/amulettitunnelma... Nämä cinnabar-puusta kaiverretut punaiset koristehelmet Lea oli löytänyt Barcelonasta. Niitä ei enää valmisteta, tarjolla on ainoastaan muovijäljitelmiä. Jopa Lean käyntikortti on kaunis ja taiteellinen... .. lahjapaketeista nyt puhumattakaan. Tässä lähtee uuteen kotiin Marguerite in White.

Ahhhhhh.... All mine:-). Lean aarteisiin voitte tutustua osoitteessa Fine van Brooklyn josta löytyy upea Flickr-galleria myynnissä olevista koruista. Voi kumpa oppisin joskus ottamaan yhtä kauniita kuvia kuin Lea... Hänen tyylinsä on ihana, hieman satumainen, vanhanajan charmia henkivä. Itse tavoitan samoja sävyjä vain puhtaasti vahingossa. ps. Lea, pidän tosi paljon sloganistasi. Amatöörit nukkuvat öisin.

2 comments


  • Lea

    Kiitos paljon ihanista sanoistasi! Oli todellinen ilo tutustua ja voi kuinka sainkaan visiitistäsi kaivattua potkua ja innostusta. Kiitos! :)


  • LadyBohemia

    Voi, ilo on täysin minun puolellani! Käynkin sitten aina välillä kurkkimassa Flickr-galleriaasi, jos vaikka uusia taideteoksia olisi syntynyt… Ja jos joskus luot Afrodite-korviksien tyyppiset korvakorut uudelleen, ne saisivat minulta välittömästi hyvän kodin:-). Aurinkoa!!!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published