Recent blog posts:

~* Usvan lapset *~


Viimeisten parin vuoden ajan elämä on heitellyt minua sen verran rankalla kädellä että olen ollut hieman allapäin. Joka puolestaan on saanut ihanat ystäväni keksimään mitä kauniimpia keinoja mieleni piristykseksi.

Yksi antaa minulle reikihoitoa. Toinen kutsui minut ja sydänystäväni mökilleen hengähtämään viikonlopuksi, yhteen Suomen kauniimmista saarista.  Kolmas neuloo mitä suloisempia yllätyksiä.

Ja Roxana teki minulle nämä lumoavat korvakorut:

Niissä on yhteisen lempivärimme kunniaksi viininpunaisia Swarowskin kristalleja, garneteja ja ihana soikea usvanvärinen kivi, jonka sävy vaihtelee valaistuksen ja liikkeideni mukana.

Roxana sai idean korviksiin taianomaisesta Mont St. Michelistä, Atlantin rannalla sijaitsevasta ikivanhasta luostarikaupungista. Laskuveden aikaan saarelle voi vaikka ratsastaa autioita hiekkasärkkiä pitkin (suosittelen!), nousuveden aikaan Atlantti voi katkaista yhteydet kokonaan. Sumu tuon pienelle korkealle vuorelle rakennetun kaupungin ympärillä on jotakin henkeäsalpaavaa, maagista ja kaunista.

Nähdessään nuo ovaalit kivet Roxana muisti Mont St. Michelin usvan auringonlaskun aikaan. Ja tuon usvan inspiroimina syntyivät minun ihanat korvakoruni.

Suuren suuri kiitos ystävä rakas. Ilahdutit minua enemmän kuin ikinä arvaatkaan ♥♥♥.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published