Recent blog posts:

Sunshine Award 2011 -tunnustus


on annettu LadyBohemialle! Oh! Hohohohoh! En olekaan koskaan aikaisemmin voittanut mitään tai tullut mistään tunnustetuksi. Olipas tämä ihana yllätys. Kiitos ihana Tuija Muotisalongista, että olet huomannut pikku blogini!

Noniin. Jos olen oikein ymmärtänyt, tulisi minun nyt vastata kymmeneen kinkkiseen kysymykseen.
  • Suosikkiväri: Viininpunainen
  • Suosikkieläin: 
  • 1. Sekarotuinen koirani Rekku jonka jouduin lapsena hylkäämään  Zambiaan - en millään saanut sitä lentokoneeseen - ja josta olen nähnyt unia niin kauan etten kehtaa edes kertoa. Unissani Rekku ui valtameren yli ja tulee luokseni. Voisi sanoa että olen uskollista tyyppiä.  
  • 2. Seuraava eläintarinani on yhtä traaginen. Rakas ajokoirani katosi metsälle kun olin n. 15-vuotias. Isä etsi ja etsi muttei löytänyt mitään; lopputuloksena hän päätteli että koska missään lähiseudun maalaistalossa ei oltu nähty koirasta jälkeäkään, oli joku perhe varmasti adoptoinut sen itselleen tai antanut oikein eläinrakkaalle ja yksinäiselle lapsukaiselle lahjaksi. Tässä uskossa ja toivossa elin, kunnes 30-vuotisjuhlissani isä lipsautti löytäneensä silloin 15 vuotta sitten rakkaan hauvani auton yliajamana. Jopa pikkusiskolleni oli kerrottu!  
  • Suosikkinumero: Ekonomina en pidä numeroista.
  • Suosikki alkoholiton juoma: Aamukahvini. Sängyssä kiitos. 
  • Facebook vai Twitter? Olen hieman yksinäinen susi vaikka peitänkin sen varsin hyvin. Niinpä minulle fb on miellyttävän epäsosiaalinen tapa hoitaa sosiaalisia kontaktejani.   
  • Intohimosi: Niitä on paljon joten sanon Elämä.
  • Saada vai antaa lahja? Rakastan suunnitella juuri kyseiselle henkilölle täydellistä lahjaa, ostan usein joululahjojakin keväällä kun Se Oikea juttu Oikealle Ihmiselle kävelee vastaan... Keräilen sametti- ja silkkinauhoja, pitsinauhoja ja vanhoja koristepapereita jne. Koruja olen usein antanut lahjaksi pikkuruisissa vanhoissa kristallirasioissa, satiininauhalla solmittuna, mukana kaunis tyylitelty mustavalkoinen kortti..  Lahjan ei kuitenkaan tarvitse olla materiaa ollakseen ikimuistettava. Ystäväni kertoi pariskunnasta, jolla ei ollut varaa käydä Juhlaviikkojen konsertissa. He olivat kantaneet piknikpöydän ja tuolit, pellavaliinan, kukkakimpun, viiniä ja kristallilasit juhlateltan viereen ja nauttivat konsertista siinä. Se oli minusta aivan täydellistä. Itsekin nauttisin eniten persoonallisista lahjoista, tärkeintä on kuitenkin että lahja ei ole antajalle pakkopulla "kun jotakin on viime hetkellä pakko kuitenkin ostaa".
  • Suosikkiviikonpäivä: Kaikki päivät. Paitsi maanantait.
  • Suosikkikukka: Rakastan kaikkia kukkia. Haaveeni on joka kesä tehdä terassistamme todellinen villipuutarha. Ostan itselleni kukkia kiitokseksi kun olen suoriutunut jostakin itselleni raskaasta.
  • Suosikkikuvio: Tällä hetkellä se on eräs lumoava maalaus johon rakastuin lomalla ja jota en ole voinut unohtaa... Säästän siihen ankarasti, olen jopa hankkinut säästöpossun.
Minua pyydettiin myös nimeämään omia suosikkiblogejani... Olen huono bloggaaja koska en kertakaikkiaan ennätä käydä lukemassa muiden kirjoituksia, vaikka tiedän että taatusti inspiroituisin niistä. Tässä kuitenkin muutamia jotka tuovan auringonpaistetta minun elämääni: * http://kalastajanvaimo.indiedays.com/ * http://www.trendi.fi/kaikkimitarakastin * http://finevanbrooklyn.wordpress.com/ ~*♥*~

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published