Recent blog posts:

Summertime...


...and the living is easy... Kesän ensimmäinen picnic. Ensimmäiset mansikat. Ensimmäiset rusketusraidat. Tästä se alkaa! Tervetuloa kesä. Kaunis ja tuoreenvihreä Tervasaari on ihan parinsadan metrin päässä kotoamme Helsingin keskustassa. Hetkessä pääsemme saareen jonka kaikki (muutamat) rakennukset ovat vanhoja torppatyyppisiä  (ehkä 1800-luvun lopulta?), merta on joka puolella ja picnicmaastot täydelliset.  Taustalla näkyvässä amfiteatterijäljitelmässä järjestetään kesäteatteriesityksiä. Tunnelmallista kerta kaikkiaan. Paikalle tulivat rakastavaiset... ...isät ja tyttäret... ...lapset ja lempiystävät. Ja Tärkeät Salaisuudet jaettiin... Ullakin tuli! Sitten tarvittiin enää TICO. Maailman suvereeniein lastenhoitaja. Ja koska järjestelyistä vastasi Lydie, oli paikalle tuotu autokuormallinen syötävää ja juotavaa.. Jotakin strategista oli päässyt unohtumaan. Pullonavaaja nimittäin. Eric kierteli hieman eksyneen oloisena tiedustelemassa olisiko jollakin sellaista lainata... Jonka jälkeen Jean-Luc haki avaajan kotoaan, naapurista... Mutta pullo oli itsepäinen ja kieltäytyi aukeamasta. Söpöllä harsorusetilla koristeltu pullo piti pintansa ja rikkoi pullonavaajan. Eikä auennut. Seurueemme herrasmiehet eivät vähästä hätkähtäneet vaan keskittyivät olennaiseen. Siestanhan voi pitää vaikka kummitytön pallo tyynynä. Teki hyvää saada hetki aikaa ystävien kanssa ja kysyä "Mitä Sinulle kuuluu?". Aivan erinomaisen palkitsevaa on myös keskittyä lintubongauksen hienouksiin. Linnunpesä! Muumipappa oli oikeassa. Maailma on täynnä ihmeitä sille, joka osaa katsoa.

  Lempparihopeakenkäni jotka käytän varmasti riekaleiksi asti. Muutama lasikivi on jo seikkailuissa kadonnut.. Kaikkein coolein asuste oli kuitenkin eräällä nuorella herrasmiehellä (Luca): Wrooooooomm! Toivottavasti nämä kuvat seurueemme hilpeistä aurinkokylvyistä inspiroivat teitä lähtemään ulos, heittämään viimeisetkin talviturkit pois - heräämään siihen ihanuuteen että kesä on tullut. Auringon kultaa teille kaikille tänä maanantaina toivottaa LadyBohemia ♥.


3 comments


  • Hanski

    Voi, pienet sormet ja kesän ensimansikka… Aivan ihana kuva!!


  • LadyBohemia

    Minunkin suosikkini:-)


  • Noora

    Paras postaus tähän mennessä, piristysruiske päivään!! Ihana kuva äidistä ja maailman suvereeinemmästä lastenhoitajasta. Voi Kaisu olet ihana.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published