Recent blog posts:

POHJANHEIMO Couture ja Kristina Design


Sain tilaisuuden tutustua Ülle Pohjanheimon ja Kristina Viirpalun Haute Couture -mallistoihin. Ne muistuttivat minua parhaasta kuulemastani tyylin määrittelyistä: "The woman who is chic is always a little different. Not different in being behind fashion, but slightly apart from it." -----Emily Post, Etiquette Kristina Viirpalun Haute Couture -luomuksia olen nähnyt aikaisemmin vain linnan juhlissa, mutta hänen mallistoonsa kuuluu myös taianomaisia syksyn takkeja, hullun mielikuvituksellisia fantasiasukkia ja iki-ihania neulemekkoja. Ah. Tässä muutamia suosikkejani: Vaikka vaatekaappini kuinka pullistelee räjähdyspisteessä ja harkitsemme muuttoa koska vaatteeni eivät kertakaikkiaan mahdu meille... tälle kaunottarelle kyllä löytäisin tilaa ihan heti. Vaikka sitten joutuisin itse nukkumaan porttikäytävässä. Ihana mekkonen on polvipituinen, pehmeää joustavaa puuvillaa, musta rusetti pisteenä i:n päällä. Saatte ehkäpä kuvia siitä myöhemmin, sillä meillä on treffit... Menen ensi viikolla sovittelemaan tätä ihanuutta... Itselleni haluaisin myös nämä käsintehdyllä pitsillä koristellut saumalliset ylipolvensukat: Värikkäät fantasiasukat olivat todellisia namuja:

  Sukkien lisäksi hulluttelimme hatuilla: Kristina Viirpalun takkeja tulee syksyllä Ajattareen. Niissä on ihanimpia pitsejä, klassikkomalleja ja mielikuvituksellisia luomuksia. Käyn niitäkin sovittelemassa myöhemmin, mutta tässä yksi herkkupala etukäteen: Ülle Pohjanheimo oli itse paikalla esittelemässä mallistoaan ja olenpa iloinen että sain tavata hänet, niin vallottava ja vaikuttava nainen hän on. Üllestä huokui sellainen tyyneys, harmonia ja viisaus että voisi kuvitella hänen jooganneen ja meditoineen tauotta viimeiset 20 vuotta.  Minuahan se veti puoleensa kuin lamppu yöperhosta, itseäni kun nuo mainitut hyveet tuntuvat pakenevan sitä nopeammin mitä kiihkeämmin niitä tavoittelen.    [caption id="attachment_3553" align="aligncenter" width="500" caption="Ülle Pohjanheimo"][/caption] Üllen lämpö ja läsnäolo tuntui ja näkyi hänen vaatteissaan. Niissä, kuten Üllessa, ei ollut mitään sellaista feikkiä bullshittia (anteeksi kamala finglinnos mutten paremmin osaa asiaa ilmaista), johon toisinaan muotialan (tai no, minkä vain alan...) ihmisissä törmää. Tästä esimerkkinä vaikkapa tämä unelmanpehmeä, lämmin ja kevyt kashmir/silkkitakki. Kun sain sen päälleni halusin vain käpertyä sen sisälle ENKÄ antaa sitä enää pois... Mikään ei tunnu yhtä suloiselta kuin tämä... Ülle kertoi, että hän oli takkia suunnitellessaan visioinut elegantin bisnestakin, johon voisi vaikka pitkillä lentomatkoilla käpertyä kuin torkkupeittoon. No niin. Nyt tahdon sekä takin, että matkalle.

Üllen hurmaava versio 1920-luvun Charlestonmekosta: Toisinaan minun tekisi mieli taantua takaisin lapseksi ja heittäytyä lattialle huutamaan TAHTOO! Tämä oli yksi niistä päivistä. Muutkin Üllen luomukset löysivät ihailijansa... Yksi kuva kyllä kertoo miltä tämä Pohjanheimo Couturen takki tuntuu... Mikä ihana muodin, tyylin ja persoonallisen vision ilotulitus iltani olikaan!  Ihania vaatteita, samppanjaa ja mansikoita. Jatkot  Kämpissä, hyvässä seurassa:-). Kiitos kaunis kaikesta kokemastani kuuluu emännällemme, illan sielulle, ihanalle Sirkalle. ~* ♥ *~

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published