Recent blog posts:

~* My Friend Sam *~


Today my new friend Sam took me to the cinema. He chose Anna Karenina for us, and couldn't have chosen better. I'm still in another world. Keira-Knightley-Anna-KarenineAnd don't quite wanna come back if I'm honest.. karenine3seule* Keira-Knightley-in-Anna-Karenina-23-e1348109201267* Keira-Knightley-dans-Anna-Karenine Thank you Sam. You made my day beautiful. ~*♥*~

4 comments


  • gloria

    Olen seurannut sun blogia jo tovin ja olen ihan myyty! Pistäthän kuvan oonan suunnittelemasta mekosta tänne? Odotan innolla lopputulosta :)


  • LadyBohemia

    Voi, kiitos, ihana kuulla että pidät blogista! Laitan kuvan Oonan mekosta ilman muuta, heti kun ehdin, mekko vain on niin jumalainen että itsekritiikki on korkealla… Haluaisin kuvan joka tekee Oonalle ja puvulle oikeutta mutta vielä en ole sellaista löytänyt… Mutta tuhansia kuvia on muotiviikoilta vielä läpikäymättä, se oikea tulee vielä vastaan :)


  • Tarja

    Ihana blogi! Uutta odotellessa ehdotan tätä: http://www.designshopoutlet.com/category/281/hanna-kaisa-k. Hanna-Kaisa Kontturin aivan mielettömät, virkatut korut, jotka yhdistyvät “rock” -tyyliin! Uskomattomia!


  • LadyBohemia

    Ihana että pidät blogista Tarja <3 ! Ja kiitos vinkistä, kävin katsomassa noita koruja – todella kauniita ja persoonallisia.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published