Recent blog posts:

Kreikkalainen Jumalatar


Tämä aamu on niin kaunis - katselin joogasalin ikkunasta kun aurinko nousi - mikä ihana tapa tuntea heräävänsä, kokonaan! Ja nyt aurinkoinen paistaa minulle täydellä terällä lämmittäen aamukahvipöytääni... Tänä viikonloppuna olen onnellinen. Minulla tiedossa Todella Erityisen Ihmisen Tapaaminen, sekä  jännä kuvaussessio, kuvia siitä mahdollisimman pian... Mutta ihanan aamun kunniakasi haluan näyttää teille jotakin todella kaunista: Kreikkalainen Jumalatar -mekkoni: Pariisilaisunelma on ohuenohutta silkkiä, hopealangalla kirjottuna. Férreristä. AhhhhHhhhh - katsokaa tätä selkää! En ole vielä koskaan käyttänyt tätä ihanuutta mutta näen sen sieluni silmillä... Hiukset löysällä kiharanutturalla takana, kreikkalaiseen tyyliin tiedättekö... Sienna Millerillä oli hiukset jossakin juuri niin... Ehkä hopeinen otsapanta á la Jenni Vartiainen... Jalassa keveänkeveät hopeasandaalit... Kesää odotellessa! Kaunista viikonloppua teille kaikille rakkaille lukijoille!

2 comments


  • Katz NYC

    Ihana tapa herata. Itsekin yritan saada joogaamisen osaksi paivittaista rutiiniani, varmasti muuttaa koko paivan mentaliteetin positiivisemmaksi jos silla aloittaisi.

    Ja toi mekko on todella kaunis. Meilla on kesalla haajuhlat perheelle ja kavereille (menimme vuosia sitten naimisiin ihan kahdestaan vaan Vegasissa) ja olen ajatellut vapaamuotoista seremoniaa ja juhlia jossakin puutarhassa. Tuon tyylinen mekko pidemmassa muodossa, sandaalit ja kukkia hiuksissa.


  • LadyBohemia

    Hei Katz, tiedätkö, minulla oli itsellänikin vähän tämäntyyppinen häämekko maistraatissa – mieheni on ranskalainen ja menimme siellä naimisiin; paikalliseen tapaan ensin maistraatissa ja sitten kirkossa. Maistraattiin olisin varmasti ottanut juuri tämän mekon jos minulla olisi jo ollut se…
    Ihana idea nuo kukat hiuksiin!!! Minulla on itse asiassa pieniä valkoisia virkattuja kukkia, joita äidilläni oli hiuksissaan kun hän meni naimisiin isäni kanssa… Pitääpä kokeilla mekkoa niiden kanssa. Siinä olisi tunnelmaa…
    Blogisi on muuten hieno! Ah upeaa lukea nykkiläiselämästäsi – very SJP… Auringon kultaa päivääsi.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published