Recent blog posts:

Into Each Day Some Roses Should Fall


Rakkaat rakkaat LadyBohemian lukijat, tänään olen riemuissani sillä sivuilla on kävijöitä jo yli 2000!!! Ja kerroin blogista ystävillenikin vasta Uutena Vuotena! Wow. Kiitos Marjo, Serge, Elina ja Senja!!! Ilman innostustanne, tukeanne, sparraustanne ja KOODAUSTANNE ei olisi blogia. Sylintäydeltä ruusuja teille kaikille ystäville, jotka olette lähteneet kanssani matkalle nauttimaan elämän pienistä ja suurista iloista! Ruusujen lisäksi voin luvata teille (lähi)tulevaisuudessa entistä kauniimpia elämyksiä sillä tämän etapin kunniaksi rakas mieheni on luvannut minulle lahjaksi oman kameran! Niin, minulla ei ole minkäänlaista (toimivaa) kameraa, mikä on osoittautunut aikamoiseksi haasteeksi tuoreella bloggaajan urallani. Varsinkin kun pyrin tekemään useamman postauksen päivässä. Tähän mennessä kuvani on otettu ystäviltä (halaus Hanski, Allu, Eric, Lydie, Noora & Anoppi!) lainatuilla kameroilla, joista jokaisella on aivan omanlaisensa sielunelämä. Nyt on aika hypätä vakisuhteeseen ikioman kameran kanssa ja tutustua kunnolla. Seuraava askel lienee oman kannettavan hankinta, mutta siitä lisää myöhemmin...

2 comments


  • Elina

    Näin valovoimaista ja kaunista katsottavaa ei voi muuta kun ihailla ja suositella eteenpäin.
    Ihanaa kun olet keksinyt tavan jakaa kauneutta ja silmäniloa ympärillesi! Puss!


  • LadyBohemia

    Suuri kiitos kauniista sanoistasi – ihanaa että olet nauttinut hetkistä hengentuotteeni parissa! Kertoile ihmeessä jos sinulla on toiveita tulevien postausten suhteen! Kuulen valtavan mielelläni millaiset asiat teitä rakkaita lukijoita kiinnostavat, erityisesti kun olen näin noviisi.
    Tulossa on ainakin hurjasti lisää kuvia ihanista vaatteista, ideoita ja inspiraatiota pukeutumisesta päästä varpaisiin heti kun saan uuden kameran käyttöön.. Koti on täynnä aarteita; kaupat, kahvilat ja kadut myös:-).


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published