Recent blog posts:

Helsinki Fashion Stock Sales


..järjestettiinVanhalla viime viikonloppuna. Tässä muutamia helmiä, täydennän postausta myöhemmin: Päivän LÖYTÖ:

Great Gatsby -henkinen ihanasti laskeutuva kokopitkä iltapuku, Kate Mossin Topshopille suunnittelema. Istuu kuin unelma. Maksoi 228 euroa, josta 70% ale!

Kuulen 20-luvun jazzia korvissani kun vain näenkin tämän mekon... Ja sitten näytän teille vielä päivän asun mutta muut kuvat myöhemmin:

Ihana boheemimekkoni, Jade Jaggerin viime vuonna Indiskalle suunnittelemasta mallistosta. Aina kun minulla on tämä päälläni tulevat ihmiset kehumaan sitä ja kysymään mistä olen mekon löytänyt. Luulen että tunnen oloni mekossa niin itsevarmaksi että se loistaa kauas. Niin ja tämä on vielä ihan pakko näyttää teille: Tein oikein todellisen vintageaarrelöydön. 1940-1950 -luvun coutureompelimo Bertha Puiston poika oli etsinyt parasta tapaa varjella äitinsä muistoa ja hänen elämänsä aikana keräämiään aarteita. Berthan muotihuoneella oli aikanaan ollut yksi ompelija pelkästään paljettiperhosia varten:-). Berthan nukuttua pois hänen poikansa oli kuullut Tiia Vanhatapion rakkaudesta vintagevaatteisiin ja koruihin, ja lahjoittanut Tiialle osan äitinsä mittavasta kokoelmasta. Nyt Tiia puolestaan myi pois muutamia ihanuuksia, ja minä sain tilaisuuden antaa hyvän kodin pienille aplikaatioin koristelluille 40-luvun hanskoille ja helmipaljettisiipikoristeille, jotka ajattelin liittää johonkin hyvin selkeälinjaiseen valkeaan mekkoon tai paitikseen... Ja hanskat voisivat olla täydelliset Gatsby-mekkoni kanssa.. Jatkoa seuraa, asap.

1 comment


  • Sarianni Rinnekorpi

    Kaisu serkkuseni. Puhut varmasti Bertha Puistosta. Berthan edesmennyt Ari poika oli rakas ystävämme ja hän äitinsä kuoltua mietti miten jäämistön järkevimmin siirtäisi eteenpäin. Bertha oli loppuun asti aito lady. Hän oli aamulla pukeutunut, kammannut itsensä , laittanut huulipunat ja sormukset sormiin. Hän ei saapunut aamiaiselle ja hänet löydettiin käsilaulkku kädessä nojatuolista kaunisti lopullisesti nukahtaneena. Vuosi sitten äitienpäivänä Ari kuoli sairastettuaan vain lyhyen ajan. Arin kuolema oli meidän perheelle, koko Munkkiniemelle ja varmasti monille monille, valtava suru ja menetys.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published