Recent blog posts:

Helsingin kattojen yllä


Noora päätti näyttää minulle Helsingin toisenlaiset kasvot. Ei, hän ei vienyt minua Tornin wc:hen...

Mutta tunsin lentäväni tosi korkealla, rakas Helsinkini jalkojeni juuressa... Meistä erottaa piinallisen selkeästi kumpi on syntyperäinen kruununhakalainen, ja kuka on jostakin... kröhm. Ihan muualta. 

Hiukseni alkoivat inspiroida Nooraa - erittäin kätevää sillä olen äärimmäisen kyllästynyt omaan ponnarilookkiini. Noora ilmoitti että nyt aletaan kokeilla kampauksia - etenemme kuulemma boheemista kiharapilvestä ja Breakfast at Tiffany's -nutturaan! Jeeeeee!!!! Haluan ehdottomasti joksikin erityiseksi illaksi sellaisen Lauren Bacall -kampauksen - olen yrittänyt ja yrittänyt mutta lopputulos ei kertakaikkiaan ole ikinä sinnepäinkään.  Noora puolestaan on supertaitava - hän meikkaa ja stailaa koko kaveripiirinsä kaikkiin mahdollisiin juhliin. Joten, odotettavissa todella upeita kampausvinkkejä!  Kuvissa päälläni on ihan paras talviasuste, huivi jonka voi kietoa kaulaan, ylävartalon suojaksi tai vetää pään yli hupuksi. Lämmittää ihanasti, ja näyttää hyvältä kaiken kanssa ja kaikilla tavoilla kiedottuna. Ainoa vika on että se on Nooran. Pah. Missoni-tyylinen, kultalangalla koristettu ranskalainen neulemekko on aarre löytöretkeltä erään Helsingin ihanan putiikin omistajan OMALLE vaatekaapille. Rakas sormukseni on vintagelöytö. Jos joku näkee tällaisia huiveja myynnissä, vinkatkaa minulle! Noora kutsuu sitä identiteettihuiviksi; käy kaiken kanssa, sen sisällä on ihanan lämmintä, sen voi jopa vetää hiuksille ja hups! kukaan ei tunnista sinua. Eri kätevää jos ole ei ole turhan sosiaalinen. Tarvitsen tällaisen ehdottomasti.

2 comments


  • Hanski

    Tuo toinen kuva ylhäältä, missä koko sinä näyt Helsingin yllä, on tosi tosi ihana!! Vaikka siinä ei näykään hieno kampaus takaa, niin silti. Halusin vain kertoa :)


  • LadyBohemia

    Kiitos murunen. Tulivatpa taas kauniit sanat oikeaan aikaan..


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published