Recent blog posts:

~* Fine van Brooklyn *~


Tätä postausta kirjoitellessani kuuntelin ikisuosikkiani All that jazz, ja kaipasin hämyiselle jazzklubille tanssimaan... Mieluiten New Yorkiin, hieman suureellinen kun olen... Hovihankkijani, ihana Lea (joka pitää suosikkiblogiani ja Flickr-galleriaa nimellä Fine van Brooklyn),  taiteilee uniikkikoruja yhdistelemällä vintagelöytöjä, tsekkiläistä kristallia, hopeakoristeita, markasiitteja, helmiä ja puolijalokiviä (yms. yms.).  Lean uusimpiin luomuksiin kuuluu tämä henkeäsalpaavan hurmaava Trixie-setti, jolle lahjoitin välittömästi hyvän kodin täältä Krunikasta.

 

Medium Trixie -korviksissa on vintagehiotut lasihelmet sekä uusia hienostuneita valkeita helmiä koristeltuina hopeayksityiskohdilla:

~ Tämä neljän ketjun unelma yhdistää vanhaa ja uutta; vintagehelmiä, antiikkikaulakorusta pelastetuja salmiakinmuotoisia hiottuja helmiä (kiitos Titti, niiden tunnearvo nousi kohisten tästä tiedosta:-), uusia ja vanhoja lasihelmiä. Kaiken kaikkiaan aivan uniikki tapaus.    Nämä uniikkikorvakorut on tehty vintagelasihelmistä, viljellyistä helmistä, tsekkiläisistä lasihelmistä ja hopeanpalasista. Lea pelkäsi, että nämä korvakorut olisivat joidenkin mielestä liian pitkät. Onneksi satuin paikalle; minun kanssani moista ongelmaa ei ole.

~

Lea on todellinen taiteilijasielu. Monien muiden ihanuuksien lisäksi hän kerää myös vanhoja nuottivihkoja, joista sain lainata nuo hurmaavaat mustavalkoiset tanssiliihottelukuvat. Kiitos Lea! ~*♥*~

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published