Recent blog posts:

Delicious


Kahvila Gran Delicato on yksi kantapaikoistani. Tarjolla on Helsingin parhaita chiapattoja ja ehdottomasti suklaisinta kaakaota. Sekä hauska  monikulttuurinen sorina ja porina. Gran Delicatossa minun ei tarvitse tilata. Isäntä vain hihkaisee tuleeko mukaan tällä kertaa San Pellegrino vaiko ei...

Gran Delicaton omistaja/isäntä on suuri kreikkalainen persoona, ja palvelu takuuvarmasti värikästä ja henkilökohtaista. Usein asiakkaiden kanssa käydään läpi politiikka, sää, urheilu, ja siinä sivussa muutkin maailman asiat. Isäntä on luvannut minulle joululahjan, joka on kylläkin toistaiseksi matkalla jossakin Kreikan ja Suomen välillä... Odotan mielenkiinnolla... Kaariholvikatot, kakluuni, lämpimät poltetut värit, herkulliset tuoksut.. Niin välimerellistä kun loskaisessa Helsingissä on mahdollista.. Pitäähän kahvilalla olla oma pressiseinä:-). Varsinaisia persoonallisuuksia ovat  monet moninaiset Gran Delicaton kantiksetkin. Kuten esimerkiksi tämä kreikkalainen herrasmies joka toivoi myös pääsevänsä kuvaan herra Patruunan kanssa ja sai asiansa täydellisesti selvitettyä, vaikka sanaakaan yhteistä kieltä ei löytynyt.

4 comments


  • Hanski

    Voi, päivän piristys! Vaikka ei tässä perjantaissa paljon vikaa kyllä ole ollut tähänkään asti :) Tuo herrasmiespappa oli vaan niin ihana…!


  • nimetön

    missä päin tuo ravintola sijaitsee?(:


  • LadyBohemia

    Gran Delicaton osoite on Kalevankatu 34, Helsinki.


  • LadyBohemia

    Oli, hän oli todellakin niin…
    Kanssani on eri urheilullista käydä kävelyllä, eikö:-).


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published