Recent blog posts:

Closure


Now that I have closed the actual LadyBohemia Boutique so many people are asking me how it feels. And I'm not going to lie. Before and during the decision making I was so alone and lost. Tears and sleepless nights.  

But then, on our moving day, I received this message from a lovely woman who had just visited us for the first time, upon closing time. And somehow, through her sweet words, I got closure. 

It doesn't hurt any more.
 

How many people write to a store... It's magic that just on that day, she actually did.  

Thank you so much, you sweet soul - you know who you are - for your healing words. Both me and my mother wept when we read your message.  We had received such unfair criticism just earlier that I actually dare to publish also something that may seem self complementary - very un-Finnish.
But who cares. Here goes: 

Hei Kaisu,
Kaunis kiitos eilisestä: oli todella hienoa saada jakaa lämminhenkinen hetki sinun ja äitisi kanssa. Upeita ja niin kauniita, valoa ja lämpöä säteileviä, sielukkaita naisia olette kumpikin. Sen aisti vahvasti jo heti, kun astuin sisään, ennen kuin ensimmäistä sanaa oli sanottu. Hyvä energia ja ainutlaatuinen tunnelma. Kuten taisin mainita eilen, mietin jo ulkopuolella, että pitää mennä käymään sisällä, koska siihen on joku syy. Nämä odottamattomat, intuition ohjaamat "sattumat" ja kohtaamiset ovat elämän parasta antia; lämpimiä läikähdyksiä, jotka jättävät jäljen sydämeen. Kaikki herkkä ja kaunis tapahtuu yleensä elämän normaalien uomien ulkopuolella, kun vaan antautuu hetkien ja polveilevien sivupolkujen vietäväksi.
Pysäyttävä tarinasi on kulkenut tosi vahvasti mukana tässä eilen ja tänään. Elämä on niin musertavan raadollista välillä ja jäljelle jää vain kysymys, miksi herkimpien sielujen kohdalle sattuu usein niin paljon... Sanat jäävät ohuiksi eikä niillä koskaan pysty kyllin hyvin tavoittamaan surun syvyyttä. Korkeavuorenkatua kulkiessa tuli tunne, että pitää lähettää sinulle tämä ao. Elisabeth Kübler-Rossin kaunis kiteytys. 
"The most beautiful people we
have known are those who have 
known defeat, known suffering,
known struggle, known loss, and
have found their way out of the
depths. These persons have an 
appreciation, a sensitivity, and
an understanding of life that fills
them with compassion, gentleness,
and a deep loving concern.
Beautiful people do not just happen."
Olisin niin suonut teidän rakkaudelle tässä ulottuvuudessa paljon, paljon enemmän aikaa. Olet taatusti ollut aivan riittävän kaunis ihminen ja enemmänkin jo ennen viimeisiä käänteitä. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka syvästi pahoillani ja surullinen olen puolestasi. Luin joitakin blogitekstejäsi eilen: aitoja, elämänmakuisia hetkiä ja ajatelmia ilman mitään päälleliimattua roolia tai nykyään paljon peräänkuulutettua henkilöbrändiä (joka mielestäni tarkoin rakennettuna peittää todellisen ihmisen ja on vähän tylsä markkinointikikka - ontto, hajuton ja mauton). En ehtinyt lukea kaikkea, mutta pienen otannan perusteella olet ehtinyt olla monessa mukana. Vahvasti elossa, etkä pelkästään olemassa. Kaltaisiasi ei ole maailmassa liikaa.
Ihana oli eilen huomata, että on muitakin, joiden mielestä yrittäjyys voi perustua "sydämen asioihin", kuten sen kauniisti puit sanoiksi. Näin uskon itsekin. Se, miltä "liikeidea" päälle päin näyttää, voi sen lisäksi perustua vielä syvemmille arvoille ja elämäntehtävälle. Jotkut sen tunnistavat heti, jotkut ehkä eivät, mutta samapa tuo. Kaunista yhtä kaikki - pinnalla ja pinnan alla, kuka milläkin tasolla resonoi. Pääasia, että itse tietää paikkansa tässä maailmassa. Kaikkea hyvää uuteen alkuun ihastuttavalle LadyBohemialle.
Kerrohan lämpimät terveiset äidillesi! Rauhallisia, rentouttavia hetkiä pienten kullanmurujesi kanssa. Toivottavasti saat aikaa ja tilaa olla ja palautua.
Auringonsäteitä ja sydänvaloa <3


The circle is now full.
I feel free. 

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published