Recent blog posts:

Because I'm Worth It


  Kun elämä potkii ostan itselleni ruusuja. Kollegani kysyi mistä hyvästä olen saanut kukkia - "siksi kun on tiistai", vastasin. Marke ymmärsi. Kokeile. Itse harrastin kukkaterapiaa jo opiskeluaikoinani kun liikaa rahaa ei todellakaan ollut. Sitten söin suosiolla samaa soppaa päiväkaupalla, tuntien itseni hieman... arvostetummaksi ja arvokkaammaksi. Tosin epäilen, että kukkaterapia toimii vain naisilla. Ja ehkä naisistakin mahdollisesti vain (joillakin) blondeilla... Mitä sanotte, rakkaat lukijat? PS. Kun ostat Reilun kaupan kukkia voit siinä samalla myös ihan pikkuisen tuntea itsesi hyväksi ihmiseksi:-)

2 comments


  • Hanski

    Kokeilin :) Marketin halpisruusutkin toimii oikein hyvin; yhtäkkiä näen keittiössä vain kukkia. En tiskiä, vanhoja lehtiä, tyhjiä leipäpusseja tms… JA kukkaset houkuttelee laittamaan ympäristön kauniiksi. Järjestin siis keittiön. Täytyy varmaan kantaa kukat seuraavaksi olohuoneeseen..?


  • LadyBohemia

    You got it! Kantele niitä aina sinne huoneeseen jossa vietät aikaa:-). Strategia toimii oikein erinomaisen hyvin tällaisessa pikkuasunnossa-kun ne on keittiön pöydällä näkyvät koko ajan, kaikkialle…


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published