Recent blog posts:

Argh!!!


Ystävänpäivän kunniaksi kävin rikkomassa Makuunin sakkoennätyksen. 139 euroa. 139 euroa!!!!!!! 139 euroa? Miten se on mahdollista? Tämä oli Makuunin pojan viaton kysymys, minulle. No, oli ne Twilightit silloin... Katselin niitä parina iltana peräkkäin, yksi asia johti toiseen ja ne hukkuivat tänne, sanoisinko luovaan epäjärjestykseen, ja unohtuivat, hetkeksi... Yritykseni oli tuoda edes pikkuhippunen romantiikkaa Valentinenpäivään jolloin ohjelmassa on omien pikkuherrojen ja kummitytön hoitoa, ja tässä on tulos. Tapahtuuko kenellekkään muulle koskaan tällaista? Jos vastaus on ei, kysymykseen voi suhtautua puhtaasti retorisena. Onneksi Makuunin nuorella miehellä oli todella paha mieli laskuttaa tuollaista summaa, vielä ystävänpäivänä, hän ei pystynyt olemaan niin julma.  Mutta jos kukaan kertoo tästä äidilleni niin en enää ole sen kaveri. No kidding.

2 comments


  • Hanski

    Voi sua…!!! Otan osaa! Mullekin voisi käydä joskus noin, ja nyt voin ainakin vedota siihen, että sullekin on käynyt. Niin paljon hyvää kun sulta olenkin oppinut, niin mahtuuhan siihen sekaan vähän tällaisia kyseenalaisiakin taitoja :)


  • LadyBohemia

    Kehtaanko edes tunnustaa… Mutta ne ystävänpäivänä vuokratut leffat sitten myöhästyi, kunnes Noora tajusi asian ja palautti ne…


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published